Michael Lanzo

Michael Lanzo
Michael Lanzo Boeken Prijzen en Formules
Nu Boeken
Op aanvraag

Prijzen exclusief geluid en techniek!

Wie aan Michael Lanzo denkt, denkt onmiddellijk aan zijn deelname aan én overwinning van Belgium’s Got Talent in 2013.

Artistiek is Michael niet voor één stijl te vangen. In 2016 verkende hij samen met componist en producer John Terra nieuwe muzikale paden. De singel ‘Hoop In Mijn Hart’ was het resultaat van die artistieke alliantie. Voor de opvolger ‘Maak Me Gek’ werd eveneens een beroep gedaan op klinkende namen: Patrick Renier en Geert Vanloffelt zorgden voor een productie die torenhoog scoorde in de Vlaamse hitlijsten.

En wie dacht alles al gehoord te hebben van Michael Lanzo, heeft het mis. Voor z’n meest recente single ‘Wat Is Nog Echt’, kwam hij opnieuw origineel uit de hoek. Het nummer met als inspiratiebron de swingende jaren ’50 werd geschreven door Cliff Vrancken en geproduced door David Vervoort.

Michael Lanzo is Belgium’s Got Talent duidelijk ontgroeid: de classy strikjes, de afgeborstelde maatpakken en het licht klassieke repertoire waarmee Vlaanderen hem leerde kennen, maakte plaats voor een eigentijds repertoire en bijpassend imago. Wat wel gebleven is, is zijn unieke stemgeluid. Combineer dat met een uitgebreid repertoire en je hebt het perfecte ingrediënt om elk feestje tot een succes te maken!