Marco Kimsen

Marco Kimsen
Marco Boeken Prijzen en Formules
Live on Tape Weekend
400€ excl. 6% BTW
Live on Tape Week
345€ excl. 6% BTW
Live on Tape 2X45 min Weekend
650€ excl.6% BTW
Live on Tape 2X45 min Week
550€ excl. 6% BTW
Elvis act weekend
400€ excl. 6% BTW
Elvis act week
345 excl. 6% BTW
Elvis act + LOT weekend
650€ excl.6% BTW
Elvis act +LOT week
550€ excl. 6% BTW

Prijzen exclusief geluid en techniek!

Entertainer Marco Kimsen (o.a bekend van bij Ment TV, Radio 2 Vlaamse Ultratop 50) zit 25 jaar in het vak en brengt zijn recente Vlaamse nummers en maakt een leuke reis langs de Vlaamse en Nederlandse artiestenwereld met meezingers, ambiance hits: schlagerhits, slows , van o.a Will Tura, Niels Destadsbader, Willy Sommers, Sam Gooris, Luc Steena, Bart Van Den Bossche,Rob De Nijs, Jan Smit, Garry Hagger, enz..

Ook in zijn Elvis-act blijft Marco Kimsen zichzelf.  Hij brengt een ode aan the King of Rock|&Roll op een gepaste wijze in een stijlvolle outfit.  Hij neemt je mee langs de grootste Elvis-hits met heel veel passie en ambiance.  Aarzel niet om deze Rasartiest te boeken.

….Op het podium is Marco Kimsen een artiest die niks liever doet dan het vermaken van zijn publiek. In het dagelijks leven heet Marco Kimsen, Marc de Kimpe en is hij met evenveel passie actief, als onafhankelijk makelaar voor verzekeringen, leningen, sparen en beleggen. Marco Kimsen is gehuwd met Kristien en samen hebben zij een zoon, Joachim en een dochter, Jonalien! Marco is ook een voetballiefhebber en traint momenteel een jeugd elftal bij SK Sint – Niklaas.