Ivann

Ivann
Ivann Boeken Prijzen en Formules
Nu Boeken
Op aanvraag

Prijzen exclusief geluid en techniek!

Moeten we Ivann nog voorstellen? Sinds hij in 2015 zijn eerste nummer 1-hit scoorde met ‘Ik kan de hele wereld aan’, is hij niet meer weg te denken van de Vlaamse podia. Zijn troeven: een dijk van een stem en een enorm breed repertoire!

Ivann zette zijn eerste stappen in de showbizz als frontzanger van de Vlaamse boysband ‘Piece Of Cake’. Dat muzikaal avontuur zette hem er in 2005 toe aan om zich in te schrijven voor X-Factor. Zijn talent bleef zelfs coach Liliane Saint-Pierre niet onopgemerkt en hoewel hij de wedstrijd niet won, bleek zijn deelname aan het programma één en ander in gang te hebben gezet.
Ivann werd niet alleen een veelgevraagd backing vocalist; het VTM-programma ‘Sterren Op de Dansvloer’ vond de jonge Antwerpenaar bereid om vijf seizoenen lang het muzikale uithangbord van het programma te worden.

Na jarenlang de grootste artiesten in Vlaanderen én daarbuiten te hebben versterkt, vond Ivann het in 2015 hoog tijd om verder te schrijven aan zijn eigen verhaal. Met ‘Ik kan de hele wereld aan’ scoorde hij meteen een dijk van een hit. Ook met de opvolgers ‘Magneet’, ‘Utopia’, ‘Door Jou’ en ‘Eind van de wereld’ wist Ivann muziekminnend Vlaanderen te charmeren.

Samen met VDM Produkties schrijft Ivann verder aan het volgende hoofdstuk van zijn muzikale story. Boek vandaag nog deze zanger en geniet niet alleen van zijn eigen repertoire, maar ook van zijn interpretaties van wereldhits. Ivann heeft alles in huis om u helemaal omver te blazen. Laat u vandaag nog overtuigen!