Eveline Cannoot

Eveline Cannoot
Eveline Cannoot Boeken Prijzen en Formules
Nu Boeken
Op aanvraag

Prijzen exclusief geluid en techniek!

In 2005 nam EvelineCannoot deel aan STAR ACADEMY. (VTM). Ze eindigde bij de 13 finalisten en er ging een nieuwe wereld voor haar open.
Ze deed auditie en kwam zo in 2006 bij het ambiance-duo “WHOOPZ!” terecht! Samen met Filip D’haeze zette ze 3 jaar lang menige tenten op hun kop.
In 2009 besloot ze haar eigen weg te gaan. Er kwamen al snel een paar singles uit met telkens bijhorende videoclips die dagelijks te zien op Ment en ook Radio 2 pikt haar muziek op.
Sinds 2014 is Eveline ook het vaste gezicht van MENT en neemt ze de presentatie op zich van een aantal programma’s waaronder Ment Prime Time & het spelprogramma 100 seconden.
In 2015 kwam haar eerste album ‘AnderSterker’ uit waaruit “Geluk zet je zorgen opzij” en “Wonderlijke liefde” nog steeds geliefde nummers zijn tijdens haar optredens.
In 2018 bracht ze haar tweede full-album met als titel “Hartslag” uit. Hiervoor werkte ze samen met Udo Mechels en Sabien Tiels.
Je herkent hieruit zeker ‘Ben jij gelukkig met mij’, ‘Alles’, ‘Adrenaline’ en uiteraard ook ‘Hartslag’ waarmee ze onlangs nog een Loftrompet won voor Beste Nummer!
In december 2019 bracht ze samen met Filip D’haeze een kerstalbum uit, ‘Kerst met Eveline & Filip’.
Ze toerden doorheen Vlaanderen met een kerstshow en hopen dit in de toekomst ieder jaar te mogen doen.
Laat je verrassen door Eveline Cannoot  haar warme stem en geniet ook van de klassiekers van Ann Christy, Dana Winner, Conny Vandenbosch, leuke Vlaamse medley’s en vele andere Vlaamse levensliedjes.