Otto Lagerfett

Otto Lagerfett
Otto Boeken Prijzen en Formules
Live on Tape Weekend
400€ excl. 6% BTW
Live on Tape Week
345€ excl. 6% BTW
Live on Tape 2X45 min Weekend
650€ excl.6% BTW
Live on Tape 2X45 min Week
550€ excl. 6% BTW

Prijzen exclusief geluid en techniek!

Al op achtjarige leeftijd leerde zijn vader Roger hem trompet spelen. Zijn ma Josette zong graag en veel, vooral Nederlandstalig repertoire. Op zijn tiende werd hij lid van een fanfare en ging hij naar de muziekschool. Net twaalf volgde zijn eerste publieke optreden, toen hij op schoolreis in het Zwitserse Maloja werd gekozen uit meer dan 500 jongeren om het ski-lied te zingen. Voor het eerst stond hij vooraan op het podium.
In 1994 werd een eerste Cd uitgebracht ” De Wet der natuur”, in 1997 gevolgd door “Profiteer van het weer”, een cover op het bekend “Blue Suede Shoes” Dit nummer viel in de smaak bij de toenmalige manager van Helmut Lotti, Roland Beirnaert. Hij bracht Marco in 1999 op Veronica live Tv in het programma “De Winkel van Sinkel”.In 2000 trouwde Marco met zijn steun en toeverlaat Kristien.In 2002 bracht Marco Kimsen een swingende Medley, samen met Helmut Lotti in het vooral in Vlaanderen bekende muziekprogramma “Tien op te Zien” bij VTM. In 2006 volgde een kort muzikaal avontuur in Mexico, maar een keuze voor zijn gezinsleven bracht Marco al snel terug naar België. In 2007 werd dochtertje Jonalien geboren. In dat jaar volgden vele TV-optredens. Zo werd Marco gevraagd voor een optreden in een aflevering van “The Pfaffs” op VTM, maar ook in “Supertalent in Vlaanderen”, in “het Swingpaleis”, in een reportage op Tros TV (Pakhuis), in “Zondag Josdag”, in “de Plaatgast” en in “Klasgeheimen”.
De in 2007 uitgebrachte singel “I remember Elvis Presley” bracht Marco op Radio 2 en Radio Donna.
Begin 2014 ontdekte Marco dat de bekende Nederlandse Songwriter en muzikant Riny Schreijenberg, bekend als hitschrijver van onder meer Frans Bauer en Anita Weber, samen met de Belgische songwriter Emile Hartkamp, een tekst had geschreven voor de in 2004 overleden Les Gray van “Mud”. Nog die zomer zocht Marco contact met Riny. Het gevolg was een formidabele kruisbestuiving tussen Riny Schreijenberg en Fonny De Wulf. Het Nederlands/Belgische duo produceerede samen de hit “met kerst niet alleen zijn”. Dit werd de ultieme kerstsong waar Marco al jaren van droomde. De bij het nummer gemaakte buitengewoon aantrekkelijke videoclip maakte de sfeer compleet.  Zowel op de zeer bekende Belgische zender Menttv als op Oranje TV (Nederland) werd de clip een hele maand lang, meermaals per dag, uitgezonden.  De song werd opgepikt door vele Nederlandse en Belgische radiostations. Met als ultieme bekroning hitnoteringen in de Vlaamse Ultratop.  Hierna volgden nog verschillende nummers in samenwerking met Pure Entertainment.  Intussen is Marco een veelgevraagde artiest.  Binnenkort komt Marco Kimsen op de markt met een nieuw nummer onder een nieuw label.  A&D Entertainment heeft Marco ingelijfd op weg naar nieuwe successen, Het keyserrijk is blij dat Marco en A&D Entertainment gekozen hebben voor een samenwerking om Marco Kimsen te boeken.

Op het podium is Marco Kimsen een artiest die niks liever doet dan het vermaken van zijn publiek. In het dagelijks leven heet Marco Kimsen, Marc de Kimpe en is hij met evenveel passie actief, als onafhankelijk makelaar voor verzekeringen, leningen, sparen en beleggen. Marco Kimsen is gehuwd met Kristien en samen hebben zij een zoon, Joachim en een dochter, Jonalien! Marco is ook een voetballiefhebber en traint momenteel een jeugd elftal bij SK Sint – Niklaas.